.

.

RUNHUAGAO 2021 Crni ABS Materijal 5V10W USB 19.4x9x9cm Auto je Mini Frižider Prenosni Piće Kabineta Brod Putovanje kroz Radnju Kozmetike Frižider Buku Smanjenja i Mutav

RUNHUAGAO 2021 Crni ABS Materijal 5V10W USB 19.4x9x9cm Auto je Mini Frižider Prenosni Piće Kabineta Brod

Uvažavanje robe:

KM 15.22
Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

❤Više kul auto frižidera su energije-spašavanje i ekološki prijateljskog. ❤ Rade za stavljanje u auto je USB. ❤Jako je pogodan za uživanje pića, grickalice i obroka kad idemo van. ❤Dizajnirao, specijalno za zadnjem sjedištu auta. ❤Energije spašavanje i okoliša rješenja. ❤Više kul auto frižidera su energije-spašavanje i ekološki prijateljskog.❤ Rade do uključiti u auto je USB.❤To je jako je pogodan za uživanje pića, grickalice i obroka kad idemo van.❤Dizajnirao, specijalno za zadnjem sjedištu auta.❤Energija spašavanje i okoliša rješenja.specifikacija : Materijal : ABSColour : Black Voltage : 5 VPower : 10 WSize : 194 * 90 * 90mm Power : USBnote : 1. Imajte na umu da su stvarne veličine, nije pokazao u slika, molim vas odnosi na opis za detalje o veličini.2. Zato što je to uputstvo za mjerenje, molim vas da dopustite 1-3mm prostor, hvala ti.3. Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.4. Zbog različitih osvjetljenje i ekran postavke, boju stavka je možda malo drugačiji od slika.Zbog različitih priručnik za mjerenje metode, molim vas da dopustite malo drugačiji dimenzije.

U svojstva

Material:
ABS
Colour:
Black
Voltage:
5V
Power:
10W
Size:
194 * 90 * 90mm
Power:
USB
1. Please note that the actual size is not shown in the photo, please refer to the description for details about the size. :
2. Because it is manual measurement, please allow 1-3mm spacing, thank you. :
3. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
4. Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture. :
Due to different manual measurement methods, please allow slightly different dimensions. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji